>    Imterieur Meynen / Werkwijze / Merken / Showroom vraag een offerte

Over Meynen Interieur

 
Meynen Interieurarchitectuur biedt u meer dan 50 jaar ervaring bij het ontwerpen en realiseren van uw keukenconcept , totaalinrichting of renovatieproject. Wij beschikken over de nodige troeven op vlak van ontwerp, fabricatie & plaatsing om uw keuken of interieurproject met de nodige zorg en zin voor detail te realiseren. Resultaat is een staaltje van vakmanschap , functionaliteit en esthetiek! We doen geen toegevingen op gebied van kwaliteit. Beheersing & bewaking van het kwaliteitsniveau is ons belangrijkste streven .

U krijgt altijd een product waarop U én wij fier kunnen zijn.
Gebroeders Louis en Jozef MEYNEN fabriceren sedert 1963 kwaliteitsschrijnwerk vanuit hun atelier. In 1984 wordt het bedrijf verder gezet door interieurarchitect Paul en projectbegeleider Kris Meynen, gespecialiseerd in keukenconcepten en interieurprojecten van alle aard. Dit allés in eigen atelier gelegen aan de Turnhoutsebaan te Mol.

In 1997 hebben we hier ook een toonzaal geopend waarin we ons professionalisme en (her)waardering voor het vakmanschap konden tonen aan het grotere publiek. Dit concept is nog steeds in volle expansie met nieuwe toekomstplannen zowel op vlak van atelier als toonzaalconcept om zo een topspeler te blijven in realisatie van kook- leef- en werkruimten.
   

Werkwijze

 
ADVIES, ONTWERP & REALISATIE: Meynen Interieur beschikt over een eigen ontwerpbureau. Twee ervaren interieurarchitecten olv Paul Meynen vormen een IDEE samen met onze professionele technici, meubelmakers of met externe architecten en geven vorm aan uw droom. Uiteraard fabriceren wij ook de ontwerpen van uw architect of interieurarchitect.

Bedoeling is dat wij met u meedenken, uw wensen en de ervaring van onze interieurarchitecten groeien uit naar een gepersonaliseerd ontwerp. Voor ons is de dialoog met de klant uiterst belangrijk, daarin kan hij aangeven wat zijn wensen zijn. Daarom gaan wij ook vaak op bezoek bij de klant om de beschikbare ruimte te bestuderen en waar te nemen. Hierbij trachten wij steeds deze wensen en eisen te herleiden naar de sterkte in de eenvoud , en de nadruk te leggen op de details die bij ons het verschil bepalen, en leiden naar een tijdloos geheel.
ERGONOMIE is een belangrijk gegeven, en is voor ons makkelijk toepasbaar volledig op maat van de klant door onze eigen produktie (CAD/CAM) en soepele aanpasbaarheid. Dit wil in onze keukens zeggen dat er optimale bereikbaarheid is van alle keukengerei, slimme integratie van alle apparatuur, aanpasbaarheid van werkbladhoogten tot op elke millimeter, enz.

PRODUKTIE: Wij werken vanuit ons eigen atelier met een uiterst modern machinepark, geavanceerde houtbewerkingsmachines begeleid door onze professionele medewerkers. In ons produktieproces zijn er nog steeds diverse manuele handelingen die een grote toegevoegde waarde geven aan uw persoonlijk interieur.

PLAATSING: Onze eigen plaatsers zijn dagelijks getraind in het werken en presteren in bestaande (privé) interieurs. Hetgeen toch de nodige ervaring en voorzichtigheid vereist om alles tot een mooi einde te brengen .
   

Merken

MIELE - SIEMENS - GAGGENAU - NOVY - ATAG - RIMADESIO
LG HI-MACS - SILESTONE - DIRESCO - BORETTI - LACANCHE
FRANKE - BLANCO


Showroom

Wij verheugen ons op uw bezoek in onze ruime toonzaal!
Paul en Kris Meynen