>    Maatwerkmeubelen vraag een offerte

Meubelen op maat

Dressings

Pareltjes van design en ergonomie! Vanuit onze ervaring als interieurarchitect met een sterke visie op ergonomie wordt uw dressing een pareltje. Volgens uw smaak combineren wij de beste materialen, de mooiste kleuren en de juiste functionaliteiten tot een hedendaags persoonlijk ontwerp. Ook onze dressings worden volledig in-house ontworpen en gefabriceerd met dezelfde kwaliteitsvereisten waar Meynen Interieur bekend voor staat, en met zorg en precisie geïnstalleerd in uw woning.
   

Maatkasten

Maatkasten in balans tussen design & elegantie. Reeds jarenlang ontwerpen en realiseren wij maatkasten die zorgvuldig zijn ontworpen en afgestemd op de noden en wensen van onze klanten. In eigen atelier fabriceren wij alle kasten op maat. Ons getraind plaatsingsteam voegt uw nieuwe kast naadloos toe aan uw interieur. TV- of HIFI meubelen perfect aangepast aan uw interieur? Dat kan als het op maat gebeurt!
   

Tafels en stoelen

Tafels & stoelen met een persoonlijk karakter. Onze focus is een tafel & stoel die perfect bij uw interieur past, uniek en met een persoonlijk karakter. Onze stoelen uit assortiment van Italiaanse en Spaanse topdesigners bieden u een uitgebreide keuze. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.
   

Andere

Vakmanschap uit eigen atelier! Een team van interieurarchitecten, meubelmakers en technici onder leiding van Paul en Kris Meynen staat voor u klaar om elk meubelproject tot het gewenste einde te brengen. Bent u bv. op zoek naar een unieke salontafel, of op maat gemaakte set van bijtafeltjes, dan kunnen wij deze voor u ontwerpen & realiseren in perfecte harmonie met uw bestaand interieur!